Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Dimensiuni insula bucatarie open space


Ce dimensiuni trebuie sa aiba bucataria ca sa pot face o insula in ea? A mea are 10 mp dar e open space si ma gandeam sa pun insula intre living si bucatarie. Credeti ca merge? Camera are cu totul forma dreptunghiulara si intrarea in bucatarie se face doar din living. Si insula ce dimensiuni trebuie sa o fac?


Intrebare de la Izabela, pe adresa redactiei: Dimensiuni insula bucatarie open space.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in februarie 8th, 2019

Buna, Izabela!

Pentur a se putea desfasura in voie o insula de bucatarie ar trebui sa nu fie montata in bucatarii cu suprafata mai mica de 15 mp. Insa avand in vedere ca bucataria ta este deschisa spre living si iti doresti sa montezi o insula la hotarul dintre cele doua zone ale camerei de zi, cred ca poti sa transpui in realitate acest vis. Deci, iata, poti monta o insula si intr-o bucatarie de dimensiunea bucatariei tale, cu conditia ca aceasta sa faca parte dintr-un open space. Mai multe informatii pe acest subiect gasesti aici: https://iip-symposium.info/2017/10/insula-de-bucatarie-modele-idei-si-variante-din-care-poti-alege/

Izabela in februarie 12th, 2019

Multumesc pentru raspuns! O sa-mi fac niste calcule, m-ati cam descurajat, dar poate reusesc sa concep o insula de marime potrivita pentru dimensiunea bucatariei mele. O sa incerc sa fac o macheta din carton, ceva, ca sa nu fac comanda si sa plang dupa aceea.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii