Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pret ferestre profil Salamander, 5-6 camere


Buna ziua! Sunt Florentina! As vrea sa stiu daca pot avea un pret de la dumneavoastra pentru 3 ferestre, apartament de bloc ceausist. Cum procedez? Va sun? Vine un mester priceput sa-mi faca un pret? As dori Salamander profil, feronerie roto, 5-6 camere si glaf interior si exterior. Sticla de calitate. Zi buna si an bun, cu multe lucrari si castig bun! Tel 0733 842 440.


Intrebare de la Florentina, pe adresa redactiei: Pret ferestre profil Salamander, 5-6 camere.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Chibit in ianuarie 5th, 2019

BUnă dimineața și La Mulți Ani!
De ce nu mergeți la mai mulți agenți de vinzare/ reprezentanți firme tâmplărie care se ocupă cu așa ceva? Alegeți pe cel care oferteză cele mai bune condiții (nu neapărat prețul produsului cât timpul de execuție, montaj, garanție, eficiența termică). Partea de glafuri nu face parte din montajul tâmplăriei. Aici trebuie să va găsiți un meșter care vă va face o ofertă de preț și necesar de materiale. În principiu cei care fac montaj cunosc și meșter care se ocupă de glafuri.
Cu stimă și respect!

Stefan in ianuarie 5th, 2019

Are dreptate femeia cand spune ca vrea si glafuri ptr ca montajul se face cum se face si ei nu asigura glafuri. V-ati intrebat de ce? E munca grea la finisaje nu ca la termopane unde toti asambleaza in garajul din curte fara calificare si fara a fi agrementati.

Vali in ianuarie 5th, 2019

Sunt firme care ofera in pret si glafurile din pvc montate sub ferestrele din tamplaria termopan. Mergeti la toate firmele din locatia dumneavoastra si va vor arata ei modele si optiuni. Nu uitati sa specificati ca vor trebui demontate geamurile vechi. Unii cer taxa si pentru asta.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii