Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Instalare soba la bloc, exista legi, am voie?


Stie cineva daca este vreo lege care interzice instalarea unei sobe la bloc? Locuiesc la ultimul etaj (etajul 4) al unui apartament de bloc si mi-a venit ideea sa montez un godin, adica o soba de fier in living, sa-i fac cos de fum, tot tacamul. Nevasta-mea zice ca o sa avem probleme cu vecinii. Eu nu stiu ce probleme putem avea daca stam la ultimul etaj si fumul n-o sa ajunga la niciun vecin. S-a mai intalnit cineva cu o astfel de situatie?


Intrebare de la Barbu, pe adresa redactiei: Instalare soba la bloc, exista legi, am voie?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Silviu in ianuarie 7th, 2019

Cred ca este problema cu evacuarea fumului. Nu m-am documentat inca suficient, dar am auzit ca si la centralele murale pe gaz este nevoie acum de cos care sa aiba fundatie (piedici foarte putin legale pentru cei care vor sa se debranseze de la incalzirea prin termoficare).
P.S. Nu am mai folosit ghilimele, Chibit, fiindca inca nu m-ai invatat cum sa la folosesc…

Chibiț in ianuarie 7th, 2019

Bună seara!
@Silviu. La mulți ani! La dispozitia dumneavoastră.:).
Legat de topic presupun că trebuiesc respectate regulile de convețuire în condominiu, disciplina în construcții şi să nu uitați de normele de apărare împotriva incendiilor. Media este plină de astfel de ştiri cu mansarde sau case care au fost distruse de incendii din cauza coşurilor de fum.
Cu stimă şi respect.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii