Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ansamblu imobiliar nu respecta proiectul pentru gardul despartitor


In curtea vecina care are cca 25000 mp, situata in Bucuresti sector 5, s-a construit un ansamblu imobiliar. Gardul care separa cele doua proprietati este din plasa, pe stilpi de beton, inalt de peste 2 m. In documentele de autorizare a constructiilor este prevazut intre proprietatea mea si noul ansamblu imobiliar constructia unui gard opac cu fundatie de 70 cm.


Va rog sa aveti amabilitatea sa imi spuneti ce inseamna gard opac inalt de cel mult 2 m. Ei sustin ca gard opac inseamna gard de plasa cu fundatie si un postament de 40 de cm. Si daca gard opac inseamna asa cum cred eu un gard solid, de beton, inalt de cel mult 2m, unde trebuie sa ma adresez ca proprietarul vecin sa respecte proiectul aprobat? Va multumesc.

Intrebare de la Alexandra, pe adresa redactiei: Ansamblu imobiliar nu respecta proiectul pentru gardul despartitor.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Radu in ianuarie 5th, 2019

Gard opac nu inseamna neaparat gard solid , poate insemna si atasarea peste plasa a foilor de policarbonat opac (cel fumuriu) sau plasa de umbrire cu grad de umbrire ridicat de peste 80% .
Cred ca nu sunteti bine informata vsv de proiectul de imprejmuire al acestora . Nu ete obligat de lege ptr. a crea un asemenea gard daca in planul urbanistic zonal se cer imprejmuiri modeste. E bine ca v-a facut omul gard si nu va treziti cu vizitatori/traversari neplacute . :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii