Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Rog sfaturi amenajare bucatarie mica de bloc


Am si eu o intrebare pentru dvs: daca amenajez o bucatarie mica de apartament la bloc pot sa fac mobila negru cu alb pe colt? Vreau sa mut cumva chiuveta la fereastra si ma gandeam sa-i fac dulapurile de jos negre si pe cele de sus albe si sa pun gresie gri si faianta alba piese mici.


Intrebare de la Dania, pe adresa redactiei: Rog sfaturi amenajare bucatarie mica de bloc.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in decembrie 2nd, 2018

Buna, Dania!

Personal, cred ca negrul nu pre are ce cauta in bucatarie in general. Mai mult chiar, cred ca, fiind o bucatarie mica de bloc, mobila neagra o va micsora si intuneca, ceea ce nu cred ca-ti doresti. Eu as opta pentru o culoare mai deschisa, eventual un gri mediu (ceva mai apropiat cromatic de negrul care inteleg ca iti place), cu dulapuri gri lucioase in partea inferioare si dulapuri albe lucioase in partea de sus. Daca insa nu vrei sa renunti la idee, iti recomand sa citesi urmatorul articol in care am vorbit si despre mobila neagra de bucatarie: https://iip-symposium.info/2015/06/dileme-decorative-cum-alegem-culoarea-mobilierului-de-bucatarie-partea-i/

Si desi nu vad cu ochi buni folosire mobilierului negru in amenajarea bucatariilor mici, cred ca garniturile pe colt reprezinta cea mai buna varianta de configurare si optimizare a spatiului. Am scris mai multe pe acest subiect aici: https://iip-symposium.info/2015/01/mobilier-pe-colt-in-amenajarea-si-decorarea-bucatariilor-mici/ Cat despre montarea chiuvetei la fereastra, te asigur ca poti face aceasta mutare, insa trebuie sa te asiguri ca meseriasii care vor executa lucrareanu sunt la prima experienta de acest gen sau ca inteleg exact ce implica modificarea traseului de apa si canalizare.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii