Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pentru o casuta fara fundatie sunt necesare acte?


Vreau sa construiesc o casuta cu 2 camere, bucatarie si baie, fara fundatie, din motiv de probleme cu actele. Pot sau nu pot si sunt obligat sa fac acte?


Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Pentru o casuta fara fundatie sunt necesare acte?





Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Chibiț in decembrie 6th, 2018

Buna seara!
Din containere. Spor.
Cu stima si respect.

Radu in decembrie 7th, 2018

Buna ziua. Inteleg ca pentru o casa construita din containere nu sunt necesare niciun fel de acte? Ar fi nevoie de piloni? Sau cum se monteaza o astfel de casa daca nu i se face fundatie? Direct pe pamant?

daniela in decembrie 7th, 2018

cred ca merge pus pe un radier daca vb de container dar cel mai bn ar fi sa intrebi la primaria de care aparti desi…este discutabil pt ca d.p.lor de vedere au interes sa incaseze bani si vor acte si pt un banal gard sau poti intreba si un arhitect…este ceva mai obiectiv in raspuns.

mocanu in decembrie 7th, 2018

In Romania , este catastrofal sa construiesti . Eu am facut o casa suspendata , pe piloti si a necesitat autorizare , ca la orice casa . Pt orice este fix , necesita cel putin aviz de amplasament , ex containere . Au in lege , cateva cazuri in care nu este nevoie de autorizatie si ce nu este inclus in aceste exceptii , spun ei ca necesita autorizare .

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii