Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce inseamna un acoperis bun, materiale constructie?


Buna seara. Am cumparat un teren si in 2019 vreau sa ridic o casa de caramida, stadiu la rosu cu acoperis pus, nu am inca proiectul, acum studiez piata si tipurile de constructii, nu sunt decis total. Am citit despre fiecare etapa in parte dar as vrea sa aud de la constructorii priceputi: ce inseamna un acoperis bun, ce materiale sunt cele mai bune? Este mai buna tigla? Structura stiu ca va fi lemn de brad. Va multumesc.


Intrebare de la Madalin, pe adresa redactiei: Ce inseamna un acoperis bun, materiale constructie?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Chibiț in decembrie 5th, 2018

Buna seara!
Dupa mine un acoperis bun înseamna: materiale de calitate (grinzi, capriori), rezistenta la conditii meteo nefavorabile ( vint si depuneri masive de zapada). Tipul invelitorii îl alegeti dumneavoastra la sfatul arhitectului si functie de buget. Ca exemplu pe acoperusuri info gasiti avantaje si dezavantaje tigla metalica vs tigla ceramica.
Cu stima si respect.

adrian in decembrie 6th, 2018

lemnul de calitate, bine calculat pentru rezistenta la suprasarcini,tratarea pentru ecarisare si ignifugare facuta cu simt de raspundere si montajul cat mai precis la incheieturi cu sisteme de prindere eficiente sau la locul potrivit, fac din structura de lemn o casa sau un acoperis o locuinta sigura pentru mai multe generatii

sotiris in decembrie 7th, 2018

Cea mai buna invelitoare tigla beton marca bramac.pret similar cu al tiglei metalice la modelele natura si markant,calitate net superioara.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii