Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Alegere masa in bucatarie – rotunda sau patrata


Buna ziua! Nu stiu ce masa sa aleg in bucatarie, rotunda sau patrata? Bucataria mea e mai mica asa, de apartament, are forma dreptunghiulara si am un rand de mobila pe o latura, frigiderul intr-un colt de pe peretele opus si in celalalt colt vreau sa amenajez locul de luat masa. Am lua una rotunda si pentru ca e mai frumoasa si pentru ca am auzit ca ocupa mai putin loc decat mesele patrate. E adevarat? Noi suntem 2 adulti si un copil. Ce ma sfatuiti sa aleg?


Intrebare de la Raul, pe adresa redactiei: Alegere masa in bucatarie – rotunda sau patrata.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in decembrie 15th, 2018

Buna, Raul!

Poti alege o masa rotunda daca ai bucataria mica si vrei ca locul de luat masa sa ocupe cat mai putin spatiu. Ai inteles corect, modelele patrate sau dreptunghiulare ocupa mai mult loc, dar e adevarat si ca au o suprafata de servire mai mare. Insa daca sunteti o familie formata din doar 3 membri, cred ca nu veti intampina probleme :)

Inca ceva: exista si mese rotunde extensibile, acestea putand fi transformate in mese ovale atunci cand aveti musafiri. Personal, cred ca aceasta este cea mai buna alegere in amenajarea unei bucatarii mici e bloc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii