Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sfaturi amenajare dormitor de apartament 2,5×3,5


Ma puteti ajuta cu niste idei de amenajare pentru un dormitor de apartament de 9 mp? Camera are laturile 2,5 x 3,5, cu usa in stanga unui perete scurt si fereastra pozitionata pe peretele de vizavi. Doresc sa am un pat matrimonial, doua noptiere, un dulap de haine si o comoda pe care sa pot monta televizorul sau sa o pot folosi ca masuta de toaleta.


Intrebare de la Pusa, pe adresa redactiei: Sfaturi amenajare dormitor de apartament 2,5×3,5.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 16th, 2018

Buna, Pusa!

In principiu, nu este dificil sa amenajezi un dormitor ca al tau. Poti aseza dulapul pe peretele scurt din dreapta usii, iar patul pe cu tablia de la cap pe peretele din dreapta (la jumatatea distantei dintre dulap si fereastra). In acest fel dulapul nu va fi vizibil in decor, nu va incarca spatiul si vei avea destul loc si pentru doua noptiere. Comoda poate fi asezata pe peretele opus patului, dar poti sa o asezi si in fata ferestrei, caz in care televizorul ar trebui montat pe perete, in fata patului.

Un exemplu de configurare potrivita unui dormitor lung si ingust gasesti in imaginile de aici: https://iip-symposium.info/2018/09/accente-roz-pudrat-in-amenajarea-unui-apartament-de-70-mp/

Jeni in noiembrie 17th, 2018

Si eu am un dormitor lung si ingust si firma de mobila mi-a facut un proiect cu un dulap pe colt ca sa am mai mult spatiu de depozitare. Dulapul l-am pus tot in coltul din dreapta cum intri in camera dar se intinde putin si pe peretele lung. Sunt foarte incantata de solutie, puteti sa o incercati si dvs.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii