Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se potriveste combinatia gri cu turcoaz in living?


Amenajez un apartament si nu stiu daca combinatia de gri cu turcoaz se potriveste pentru un living cu usi de interior albe si parchet gri cu firicele bej. Ce e mai bine, sa aleg canapeaua gri si draperii pernute turcoaz sau invers?


Intrebare de la Claudia, pe adresa redactiei: Se potriveste combinatia gri cu turcoaz in living?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 17th, 2018

Buna, Claudia!

Parerea mea e nici ca puteai alege o combinatie mai reusita de cea de gri cu turcoaz pentru livingul tau. Te felicit si pentru alegerea canapelei gri, vei vedea, in timp, cat de versatila e. Cred ca este mai bine sa folosesti turcoazul doar in accesorii si textile, iar pentru mobila sa te limitezi la gri. Spun asta pentru ca un living cu usi albe si parchet greige, cum este si al tau, poate fi asortat cu multe alte culori in afara de turcoazul care iti place in acest moment. Si daca vei alege o canapea gri si peste o vreme vei dori o schimbare de decor, nu va trebui decat sa schimbi pernutele decorative si celelalte accesorii si textile pentru a-i da sufrageriei tale o fata noua.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii