Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Salariul minim in constructii va fi 3000 lei (Viorica Dancila)


Buna ziua tuturor, tocmai ce am citit acum o stire pe internet. Astazi, Premierul Viorica Dăncilă a anuntat in sedinta de Guvern ca se va introduce salariul minim brut in constructii si acesta va fi de 3000 lei lunar. Ce parere aveti, cum va fi afectat sectorul constructiilor de aceasta lege?


Topic adaugat de Admin – Andrei.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

Andrei in noiembrie 29th, 2018

Tot Viorica Dancila a mai spus ca vor fi introduse „si alte masuri suplimentare pentru combaterea muncii la negru in acest sector”

C.E.B. in noiembrie 29th, 2018

Vai si amar de noi si de neamul acesta.
Aceasta guvernare nu a realizat nimic bun sau pozitiv dar sa nu parasim topicul si sa ramanem in zona constructiilor. Vom trai si vom vedea.
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

George in noiembrie 29th, 2018

Nu zic ca nu ar fi asta motivul pentru care pleaca oamenii calificati in alte tari si parasesc Romania, dar ce facem daca avem o firma de constructii si 5 angajati cu carte de munca? Daca ne obliga sa platim 3000 lei salariu la fiecare, ajungem sa dam din buzunar.

Neamtzu in noiembrie 29th, 2018

Lucrez in afara si nu m-as intoarce nici pentru 4000 de lei in ro. Patronii firmelor de constructii din Romania ar vrea daca se poate sa stea si sa traga muncitorii pe bani cat mai putini, iar ei sa-si umple buzunarele. Vreti oameni calificati? Platiti corect.

Chibiț in noiembrie 29th, 2018

Buna seara!
Ce însemnă să fir plătiți corect? Dar cu calitatea cum ramine? Vrem o tara ca afara si …. nimic. Nu vorbim de cei care conduc tara, ci de noi. Din punctul meu de vedere poate sa fie si dublul sau triplul anuntat, daca nu schimbam mentalitati din ambele tabere.
Cu stima si respect.

euem in noiembrie 30th, 2018

Da… salariul minim de 3000 lei si painea minim 20 lei. Mai bine ar mai reduce nr. de bugetari, pensiile speciale si furaciunile politicienilor. Cat despre societatile private sa fie lasate sa-si vada de treaba lor, in pace. Piata are darul de a se autoregla (daca nu sunt interventii din afara), astfel incat se ajunge in situatia in care patronul, pentru a pastra salariatii, este nevoit sa ii plateasca mai bine. Iar daca ar fi incurajati producatorii, Romania chiar ar sta bine de tot. Aici e tara in care nimeni nu are voie sa moara de foame sau de frig si, totusi, se moare. Pacat!

paulet in noiembrie 30th, 2018

De acord dar si munca pe masura.
Cand angajez un muncitor prima data intreaba ce salar oferiti dar nu intreaba ce trebuie sa fac ce program ,multi habar nu au de meserie

Florian in noiembrie 30th, 2018

Nu se poate. La unii 3000,la altii 2000,ar fi discriminare.Si iar ar scoate lumea in strada…….

vera in decembrie 3rd, 2018

In constructii nu mai sunt meseriasi. Cei calificati cat de cat pleaca afara. Se lucreaza prost, pentru orice lucrare trebuie sa schimbi lucratorii sau sa rectifici dupa ei, incep lucrari pentru care cer avans si nu mai vin sa lucreze…..daca nu te pricepi sau nu te informezi cam cum se face lucrarea esti tras in piept…
Nu cred ca salariu minim va remedia calitatea.Ceva scoli de meserii mai exista?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii