Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum intru in legalitate cu un balcon fara autorizatie?


Buna ziua! Cum se poate vinde un apartament la parterul blocului cu un balcon fara autorizatie de constructie? Se poate face ceva ca sa intru in legalitate cu el sau o sa ma oblige sa-l demolez? Nu are intrare din strada, este un balcon normal dar l-am construit acum vreo 14 ani si am amenajat in el bucataria, iar acum as vrea sa vand apartamentul.


Intrebare de la Vicol, pe adresa redactiei: Cum intru in legalitate cu un balcon fara autorizatie?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mirel in noiembrie 13th, 2018

Nu stiu sigur, dar cred ca daca balconul nu iese in afara balcoanelor de deasupra lui si nu strica aspectul exterior al blocului poti obtine retroactiv autorizatia de constructie. Nu cred ca il poti vinde fara sa intri in legalitate cu el. trebuie sa-l treci in noul cadastru.

Petrescu Vasilica in noiembrie 14th, 2018

Va adresati unui arhitect pentru intocmirea documentatiei de CU(Certificat de urbanism), pentru intrarea in legalitate a balconului, documentatie care se depune la Primarie si asteptati raspunsul Primariei. In unele orase se aproba intrarea in legalitate si
atunci demarati intocmirea DTAC, cu toate solicitarile din CU,in alte orase insa, nu, iar atunci solutia data este de demolare.
Va doresc mult noroc!

Vicol in noiembrie 14th, 2018

Ati intalnit cazuri concrete cu balcoane de 10-15 sau mai multi ani care au fost demolate pentru au fost construite fara autorizatie la parterul blocurilor? M-ati speriat zdravan. Nu se poate rezolva cu o amenda, ceva?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii