Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Centrala Candle 35 kw tine 12 ore cu o incarcatura?


Buna ziua. De curand mi-am instalat si eu o centrala Candle de 35kw, pentru ca toata lumea care avea deja mi-a spus ca ai caldura si focul tine 24 ore. Asa o fi, dar la mine nu. Cu o incarcatura de lemne, adica 2 roabe pline, abia reusesc sa ma tina 12 ore. Problema mea vine de la ventilator sau cel putin asa tind sa cred, deoarece cand ventilatorul porneste cu turatie mai mare, centrala incepe sa dardaie de ai impresia ca pleaca camera centralei cu totul.


Mentionez ca acest dardait nu este permanent ci doar in primele 2-3 ore de la aprinderea focului, mie in 2-3 ore imi consuma jumatate din cantitatea de lemne si apoi cu cealalta jumatate duce alte 9-10 ore. Mentionez ca la mine cosul este de caramida si este cu 50-60 cm mai scurt decat coama casei. Cineva spunandu-mi ca este de la cos acea dardaiala ca se ingana aerul dar nu stiu ce sa mai cred. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa o scot la capat.

Intrebare de la Vlad, pe adresa redactiei: Centrala Candle 35 kw tine 12 ore cu o incarcatura?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in decembrie 1st, 2018

bunna ziua
o „luminare”ca e candle sau liepsnele duce o incarcatura minim 24H,nu stiu de unde ar veni dirdiitul,dar stiu ca un cos trebuie sa fie cu minim 0,6m peste coama cu un diametru cerut de puterea centralei pe care il gasesti in cartea tehnica

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii