Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sa aplic decorativa toamna asta si finisajele interioare la primavara?


Buna ziua. Este bine ca la o casa ridicata anul acesta, acoperita, pus tamplarie exterioara, izolata la exterior cu vata bazaltica si tencuita, sa aplic decorativa in toamna aceasta iar cu scarile de intrare, trotuarele din jurul casei, gard, interioarele (instalatie electrica, caldura si finisaje interioare ) etc sa continui la primavara?


Constructorul imi ia bani separat pe ridicat si demontat schela – ar trebui sa dau alti bani la primavara pentru schela necesara la aplicarea decorativei. Multumesc.

Intrebare de la Mada, pe adresa redactiei: Sa aplic decorativa toamna asta si finisajele interioare la primavara?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Calin in octombrie 12th, 2018

Aplicati acum decorativa sa nu platiti schela de 2 ori, asa fac si eu. In , este importanta protejarea casei de la exterior, interioarele pot astepta si vedeti si cum se comporta peretii la interior dupa aplicarea izolatiei si decorativei (eventuala igrasie, etc).

Calin in octombrie 12th, 2018

Multi termina interiorul ca sa se poata muta mai repede, dar dau bani mai multi pe incalzirea unei case neizolate si fara decorativa.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii