Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Exista glet pentru zone cu umezeala?


Exista un glet special pentru spatii umede? Ma gandesc ca daca exista risips verde pentru baie care are rezistenta la umezeala ar trebui sa existe si un glet mai bun sau mai rezistent. Ce imi recomandati sa folosesc pentru finisarea peretilor din aceasta incapere?


Intrebare de la Toma, pe adresa redactiei: Exista glet pentru zone cu umezeala?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Vali in octombrie 11th, 2018

Da exista glet special pentru baie si bucatarie. Vezi ca scrie pe galeata de glet. De obicei sunt galeti de 2,5-3l

Vali in octombrie 11th, 2018

Oupps scuze.. ma refeream la lavabil pentru baie si bucatarie. Gletul grosier de nivelare este pe baza de ipsos, iar cel de finisaj pe baza de ciment. Le iei pe amandoua de la acelasi prodcator, dai 2 maini de lavabila speciala pentru baie/bucatarie si nu vei avea probleme.

Toma in octombrie 12th, 2018

Deci practic nu exista glet special pentru umezeala ci doar lavabila. E bine de stiut ca sa nu-mi para rau mai tarziu. Recomandati vreo marca de vopseala lavabila anume?

Vali in octombrie 12th, 2018

Eu in bucatarie/baie am dat cu Appla la galeata de 2.5L. Toata lumea o recomanda si pe buna masura. A iesit frumos dupa 2 maini.

Toma in octombrie 12th, 2018

Exista si cantitati mai mari pentru Apla? Ca sa stiu sa nu caut de nebun. Cred ca mi-ar trebui vreo 15 litri daca vreau sa dau doua maini in baie si in bucatarie. Si cred ca merge si pe hol, nu?

Vali in octombrie 12th, 2018

Consumul specificat de producator nu este acelasi cu cel in realitate. Intins bine ar intra cam 1L la 10mp per strat. Daca gasiti Spor pentru baie/bucatarie luati si din aceasta. Cel mai bine intrebati in magazin.

adrian in octombrie 14th, 2018

da exista materiale speciale care nu incapsuleaza umiditatea ci o lasa sa iasa, cu conditia ca sistemul sa fie aplicat corespunzator. Sunt materiale macromoleculare deumidificante si gasiti si la noi in tara. Incercati „Renova” 0720424045

Mihnea in octombrie 22nd, 2018

GM 127 cu porus X, este glet pe baza de ciment cu permeabilitate ridicata la vapori

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii