Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc oferte termosistem 340 mp Ilfov, Buftea


Buna ziua. Doresc oferta termosistem fatada la o casa cu etaj pentru suprafata 340 mp Buftea – Crevedia, Ilfov. Cei interesati pot trimite oferta la [email protected] sau 0757401207.


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: Doresc oferte termosistem 340 mp Ilfov, Buftea.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Aurel in octombrie 13th, 2018

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de termoizolatii cu polistiren extrudat/expandat/grafitat,placi multipor,vata bazaltica,lavabil sau tencuiala decorativa sau mozaicata.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980.

Pavel in octombrie 24th, 2018

Pentru materiale va puteti face un calcul utilizand un calculator de acest gen adeplast. ro/sisteme/categorie/termosistem unde vedeti exact ce materiale va sunt necesare si in ce cantitati. Si cel mai bine e sa va luati singur materialele ca sa fiti sigur de calitate. Pretul pe manopera variaza intre 30 si 45, cred ca acum depinde cum negociati, dar sunt tot in crestere in ultima vreme.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii