Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pot fara calorifer in bucatarie daca o fac open space?


Vreau sa-mi fac in bucatarie o mobila pe colt cu una dintre laturi pe peretele cu fereastra si nu stiu ce sa fac cu caloriferul. M-am gandit sa-l scot de tot ca oricum bucataria o sa fie open space cu livingul si are de unde sa-i vina caldura, asa ca sper sa n-am probleme fara un calorifer. Stau la bloc si urmeaza sa-mi instalez si centrala termica. Ce ma sfatuiti sa fac sau ce alte optiuni as avea?


Intrebare de la Constantin, pe adresa redactiei: Pot fara calorifer in bucatarie daca o fac open space?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Romina in septembrie 18th, 2018

Cred ca puteti sa renuntati de tot la calorifer sau sa montati incalzire prin pardoseala sub gresia din bucatarie. Eu am incalzire electrica prin pardoseala dar stau la casa si suntem foarte multumiti.

Ilona in septembrie 18th, 2018

Daca aveti bucatarie open space cu livingul si locuiti la bloc cred ca nu e o suprafata foarte mare in total. Si daca o sa aveti centrala termica nu cred ca o sa regretati eliminarea caloriferului din bucatarie. Si eu stau la bloc si nu am bucataria open space si de multe ori inchid caloriferul iarna ca se face prea cald cand gatesc.

Nelu in septembrie 18th, 2018

Si cand o sa faca condens din cauza ca nu e calorifer sub geamul din bucatarie ce o sa mai spuneti, ce sfaturi o sa-i mai dati? Credeti ca degeaba se monteaza caloriferele sub ferestre?

Romina in septembrie 18th, 2018

Domnule Nelu, eu nu am avut niciodata calorifer la geamul din bucatarie si nici condens si locuim in aceasta casa de 4 ani, deci am trecut si peste cateva ierni pana acum. Parerea mea este ca aceasta idee cu condensul din cauza lipsei caloriferelor este una invechita si cata vreme casa este bine izolata si are tamplarie si geamuri de calitate problema asta pur si simplu nu exista. Si nu, casa mea nu este singura fara calorifere sub fereastra, am multi prieteni care au incalzire prin pardoseala peste tot si niciun calorifer si n-au avut niciodata problema pe care o puneti dvs.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii