Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Materiale termoizolare balcon la interior?


Vreau sa-mi inchid balconul ca sa fac in el un spatiu de joaca si as vrea sa fac eu toate lucrarile in afara de termopane pe care o sa le fac la comanda. Dar nu stiu ce materiale sa folosesc pentru termoizolarea lui si daca le pot aplica doar la interior. Ma gandeam sa pun parchet pe jos si sa incalzesc cu radiatoare electrice ca sa nu ma complic si cu montarea caloriferelor. Balconul e la etajul 3.


Intrebare de la Claudiu, pe adresa redactiei: Materiale termoizolare balcon la interior?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Nelutzu in septembrie 23rd, 2018

Daca vrei sa poata folosi copilul balconul iarna trebuie sa termoizolezi nu numai peretele exterior dar si tavanul si podeaua. Oricum daca nu poti izola pe afara peretele ar trebui sa pui la interior un strat de polistiren si apoi unul de vata minerala si obligatoriu bariera de vapori. Neaparat un strat hidroizolator pe pardoseala si pe tavan, pe jos extrudat si o sapa peste care poti pune parchet.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii