Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

In ce cartier rezidential din Bucuresti sa cumparam apartament?


Vrem sa facem un credit sa ne luam un apartament in Bucuresti. Nu are importanta zona pentru ca lucram de acasa si inca nu avem copii. Dar sunt atat de multe cartiere rezidentiale ca nu stiu pe care sa-l alegem. Am auzit ca multe au probleme pe care dezvoltatorii le ascund, normal. Asa ca intrebarea mea este ce cartier rezidential din Bucuresti si imprejurimile lui imi recomandati si de ce? As aprecia daca ar avea verdeata, scoli, gradinite functionale, strazi astfaltate, parcari sa fie langa un centru comercial etc.


Intrebare de la Lucian, pe adresa redactiei: In ce cartier rezidential din Bucuresti sa cumparam apartament?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Remus in septembrie 23rd, 2018

Parerea mea e ca daca preturile apartamentelor sunt dubios de mici e clar ca respectivul cartier rezidential are probleme. Am tot vazut la stiri diverse situatii de genul ca dupa ce au cumparat s-au trezit ca nu au locuri e parcare sau ca nu merge canalizarea sau ca nu au drum de acces in oras si au de ocolit foarte mult etc. Sfatul meu este sa va duceti in cartierele care vi se par ok si sa stati efectiv de vorba cu locuitorii de acolo.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii