Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce culori sa aleg corpurile de iluminat de pe hol?


Vreau sa achizitionez corpurile de iluminat de pe hol. La parter pe hol am 3 corpuri, pe casa scarii unul si la etaj pe hol inca 3. Toate corpurile de iluminat de pe ambele holuri vor fi dispuse in linie dreapta. Intrebare: toate 7 corpurile de iluminat sa fie identice? Ce culoari sa aleg avand in vedere ca peretii sunt varuiti in alb iar usile / tocaria culoare nuc? Multumesc.


Intrebare de la Cercilia, pe adresa redactiei: Ce culori sa aleg corpurile de iluminat de pe hol?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 25th, 2018

Buna, Cercilia!

Ce elemente metalice sunt prezente in decorul holului si spatiilor alaturate din casa ta: balustrada scara interioara, clante/manere usi interioare, galeriile care sustin perdelele si draperiile etc?

Cercilia in septembrie 26th, 2018

Feroneria de la geamuri si usi e in culoare bronz (Roto). Scara interioara si balustrada sunt din lemn (stejar). Perdele nu am pus inca, urmeaza. Alte elemente metalice nu sunt. Multumesc.

Victoria in septembrie 26th, 2018

Eu as alege niste corpuri de iluminat in structura carora sa fie prezente elemente metalice (sau din plac ce imita metalul) asortate cu elementele metalice existente sau pe care urmeaza sa le cumperi sau cu elemente metalice din fier forjat sau care imita fierul forjat. Abajurul poate fi din sticla alba sau ivoire mata. In principiu, m-as axa pe modele din aceeasi colectie, pentru unitate vizuala.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii