Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Tapet pe pereti in living sau tencuiala decorativa?


Vreau sa reamenajez livingul si am in cap sa pun ori tapet ori sa fac toti peretii cu tencuiala decorativa. Doresc sfaturi de la voi, multumesc.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Tapet pe pereti in living sau tencuiala decorativa?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Silviu Dinescu in august 31st, 2018

In opinia mea, tapet pe un perete (care este cel mai vizibil de pe canapea), incadrat cu bagheta, este foarte elegant si care poate da o stare de liniste si calm. Problema e ca tapetele bune (super lavabile, pe vinyl, cu textura in relief) sunt destul de scumpe (role de 5,30 sau 7 mp/ 0,53×10 m sau 0,70×10 m/ poate ajunge la 600 lei). Depinde de gusturi si buget.

Malina in august 31st, 2018

Eu cred ca tapetul decorativ e frumos dar daca te plictisesti de el dupa aceea ai mai mult de munca sa redecorezi peretii. Daca ti-ai face stucco pe pereti cred ca ai putea dupa aceea sa acoperi tencuiala asta decorativa cu doua straturi de lavabia.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii