Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Rog idei amenajari dormitoare mici, 13 mp


Buna ziua, suntem gata cu casa la rosu si urmeaza sa o amenajam, am ajuns la cele 3 dormitoare, toate mici, pana in 13 mp si aici este problema, sa zicem. M-ar interesa cateva idei de amenajari pentru camere mici in genereal, dar si pentru dormitoare in acest caz concret. Va multumesc frumos.


Intrebare de la Angi, pe adresa redactiei: Rog idei amenajari dormitoare mici, 13 mp.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in august 13th, 2018

Buna, Angi!

Sunt foarte multe variante de amenajare a unui dormitor mic, depinde mult si ce asteptari ai de la fiecare dintre cele trei dormitoare ale tale, ce destinatie va avea fiecare dintre ele, adica cine il va folosi pe fiecare. Pentru daca vorbim despre un dormitor matrimonial ai nevoie de anumite elemente daca vorbim despre o camera pentru copii trebuie sa ai in vedere alte aspecte si tot asa. Eu iti propun sa arunci o privire pe ideile din articolul urmator: https://iip-symposium.info/2016/05/dormitoare-mici-idei-de-amenajare-si-decorare/

Una peste alta, ai in vedere ca n-ar trebui sa folosesti culori inchise in amenajarea celor 3 dormitoare daca vrei sa le faci sa para mai spatioase si nici sa nu le aglomerezi cu prea multe piese de mobilier de care te-ai putea lipsi.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
аккумуляторы Кировоград

https://pills24.com.ua

pharmacy24.com.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii