Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce copaci sa plantez pentru umbra in curte?


Buna ziua, vreau sa plantez niste copaci pentru umbra in curte, ce imi recomandati? In Grecia am vazut duzi, tunsi probabil de foarte multe ori, pentru ca erau foarte desi si chiar tineau umbra. Doar ca nu imi plac cand cad dudele pe jos. Deci ce alti copaci ar fi buni in gradina?


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Ce copaci sa plantez pentru umbra in curte?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Calin in august 20th, 2018

Nucul, dar trebuie sa aiba mult loc in jurul lui (un cerc cu raza de 10 m), iar problema este ca rezulta multe frunze de la el care pot astupa jgheaburile . Optez pentru ciresii mici.

Mirel in august 23rd, 2018

In ce zona stai? Ai apa pe aproape? Eu am in curte mai multi copaci care tin umbra. Cativa plopi, am plantat si salcii (trebuie udate des la inceput pana prind bine).
Asa este, si nucul tine umbra bine, dar prinde greu. Eu nu am reusit. Am insa un stejar care a prins astept sa se faca mare :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii