Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Planseu din beton armat sau lemn – avantaje / dezavantaje


Buna ziua. Ridic anul acesta o casa pe parter si nu stiu ce planseu sa fac la acoperis? Din beton armat sau lemn? Care ar fi dezavantajele planseului din beton armat? E adevarata varianta cu igrasia? Va multumesc.


Intrebare de la Sangraria, pe adresa redactiei: Planseu din beton armat sau lemn – avantaje / dezavantaje.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Rubik in iunie 11th, 2018

Buna ziua,
Recomandăm planșeul ceramic de la Wienerberger.
Oferim consultanta,proiectare si executie.

Cu stima,
RUBIK Consulting Construct
:RUBIK Consulting Construct
Tel:079 935 5506

mocanu in iunie 12th, 2018

Buna ziua.
Daca acoperisul este mai plat si nu utilizati in totaitate podul, s-au deloc . solutia ce-a mai usoara este realizarea unui acoperis din ferme zabrelite .
Este ce-a mai putin cosstisitoare solutie . un alt avantaj al acestei solutii este ca acest sistem nu necesita sprijin pe pereti interiori , deci se pot face cat mai putini pereti de rezistenta , la interior , s-au deloc . Ne-avand pereti interiori , puteti remodela oricand , interiorul .
pentru mai multe detalii , ne puteti a .
Cu stima 0722235456
[email protected]

Chibiț in iunie 12th, 2018

Bună seara! Intrebarea era avantaje si dezavantaje. Domnul sau domna astepta un raspuns, nu o recomandare. Din punct de vedere costuri, executie si rezistență în timp. De ce nu faceți o comparație planseu ceramic vs planseu beton?
Multumesc pentru întelegere şi o seară bună.

Calin in iunie 13th, 2018

de lemn, barne, intre ele izolate cu vata, peste polistiren extrudat si peste scandura. sub barne lambriu, asa ca vata este intre lambriu si polistirenul extrudat, oferind o buna izolare, iar barnele ofera o rezistenta destul de buna pentru un pod. doar sa nu depozitati obiecte prea grele, gen WC+uri, cazi din fonta, etc. Betonul ofera o rezistenta superioara, nenecesara la poduri, dar nu izoleaza aproape deloc. Asa ca raportat la rezistenta si izolare, recomand lemnul. Beton doar intre etaje.

Calin in iunie 13th, 2018

betounul armat este si mai scump.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii