Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cumparare teren, are bransament de santier – probleme?


Salutare, scurta intrebare pentru achizitia unui teren, am fost sa vizitez un teren, mi-a placut foarte tare insa este o problema.


Proprietarul spune ca a adus curent cu bransament de santier la 150 m de teren unde sunt si contoare (de aici sunt mai multi care si-au tras tot bransament de santier, proprietarul avand mai multe terenuri in aceasta zona). Am fost in locul unde sunt contoarele insa nu am vazut nici un stalp de curent, in nici o directie. Proprietarul a spus ca bransamentul de santier mai este valabil 2 ani si dupa aia o sa putem fi bransati definitiv la Enel.

Sincer habar nu am de astfel de lucruri, eu stiu ca trebuie sa am stalp cat mai aproape de teren, eu stalp nu am vazut pe nicaieri. Oare dupa acesti doi ani trebuie sa platesc inca o data bransamentul de 150 m? Sau platesc tot bransamentul de unde a tras proprietarul bransamentul de santier?

Imi place terenul si se potriveste foarte bine pentru casa pe care vreau sa o fac insa sunt foarte ingrijorat de partea asta cu energia electrica si de faptul ca proprietarul vrea sa facem precontract inainte sa facem studiu geo. Sunt si alte case pe langa teren construite, nu prea mi-as face griji insa mi se pare ciudat ca nu vrea sa faca studiu geo pe cheltuiala mea (mi-am asumat cheltuiala si faptul ca daca nu e ok terenul pierd banii). Va rog niste sfaturi.


Intrebare de la kmykze, pe adresa redactiei: Cumparare teren, are bransament de santier – probleme?
Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

Alin in iunie 17th, 2018

Salut
Bransamentele organizare de santier provizorii se desfinteaza dupa expirarea autorizatiei de construire. Dupa desfintare se porneste de la zero( costuri, avize, autorizatii, executie).
Daca bransamentul este partial definitiv atunci scapati de o parte importanta de costuri si avize. Vedeti exact daca e organizare de santier provizoirie sau partial definitiv

Stefan 51 in iunie 17th, 2018

buna ziua
nu credeti ca la enel veti putea afla exact situatia acelui bransament?si mai departe care va sint costurile pt un bransament definitv la parcela dv?
spui ca propritarul vrea precontract,unde e problema?consulti un avocat si il faci in asa fel incit sa te protejezi,

Viobos in iunie 17th, 2018

Daca nu este definitiv, cumperi o casă cu banii dati la E.ON pt.stalpi si bransament. E.ON in general spune că e ok dar cand vine vremea, frige.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii