Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut firma autorizata, constructie Austria, casa 175 mp


Buna ziua! Caut firma autorizata pentru constructia unei case la cheie in Austria la aproximativ 20 km de Viena. Detalii constructie informativ: parter (living, bucatarie, baie, camera tehnica), etaj (4 camere, baie), garaj.


Suparfata totala aproximativ 175 mp, constructie din caramida cu acoperis drept, ma intereseaza in special firmele care au mai avut lucrari in Austria si imi pot da un pret cu aproximatie pe lucrare (manopera + materiale) sau manopera fara materiale. Multumesc anticipat.

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Caut firma autorizata, constructie Austria, casa 175 mp.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Austria:

Firma ta AICI: Fii primul din judetul tau
Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Constantin in iunie 26th, 2018

Salut
Pret manopera casa an austria 175mp
70000e
La cheque
Detail
0735776358

Marin Adrian in iunie 26th, 2018

Domnul Constantin,doresc o colaborare cu o firma de constructi din Romania!accept oferte peste pretul care se practica in Romania este absolut normal,dar 70.000euro doar pentru MANOPERA este exagerat!in conditiile in care cunosc preturile pentru manopera.

Beny in iunie 27th, 2018

Constantin, un mare constructor, cel mai probabil un neica-nimeni care doreste sa ajunga si el „an austria” dar nu a invatat sa scrie si sa citeasca. Oare planurile stie sa le citeasca sau sa i le traducem dupa cultura lui.

Vali Iordan in iunie 27th, 2018

Dl Marin Adrian trimiteti planurile de structura si arhitectura pe adresa de email [email protected] pentru un pret corect al manoperei.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii