Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sa fac fundatia acum si restul casei la anul? Sfaturi


Buna ziua. As vrea un sfat avizat, e bine sa fac fundatia pentru o casa de 200 mp parter acum si restul lucrarilor anul viitor? Cum afecteaza asta lucrarea? Multumesc.


Intrebare de la Toma, pe adresa redactiei: Sa fac fundatia acum si restul casei la anul? Sfaturi.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Sc Marinel Carpatia Srl in martie 15th, 2018

Buna ziua ne putem auzi la un telefon in legatura cu fundatia va putem da si unele sfaturi si vo putem si face fundatia tel 0751891171.

Vali in martie 17th, 2018

Eu as face totul odata. Atat timp cat se respecta clasa de betoane, armarea si timpul de repaus nu ar trebui sa fie nici o problema. Eu a trebuit sa fac o gaura in elevatie pentru a duce canalizarea de la baie la bucatarie la o zi de la turnare si abea am reusit cu percutorul. Foarte tare betonul (B250). Am pus fierul beton pentru stalpi in intregime din fundatie pana la placa de sus evitand pierderile si avand asa rezistenta marita in caz de cutremur. Ca bani ganditi-va ca daca faceti toata lucrarea cu o echipa/firma va duce mai putin pe ansamblu decat daca faceti separat. Putine firme se baga la o lucrare deja inceputa si nu acorda garantie pe ce nu au facut ei. Iar daca Doamne fereste este o problema.. dau vina unii pe altii.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
https://etalon.com.ua

>https://nissan-ask.com.ua
http://nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua<>https://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua<>https://nissan-ask.com.ua
http://nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua<
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii