Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Este corect sa izolez o mansarda in felul urmator?


Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu o informatie va rog frumos? Am o mansarda din lemn si m-am gandit sa o izolez in felul urmator: am din tigla metalica acoperisul, dedesubt nu am mai pus folie anticondens si am lasat cartonul bituminat folosit la hidroizolatii. Intre grinzile care sustin acoperisul am pus folie peste tot, vata minerala (20 cm presata la val) sustinuta cu un caroiaj din sarma. Peste vata vreau sa pun folie aluminizata. Acoperisul este intr-o apa.


Deasupra tavanului la camere vreau sa pun vata la rola cu folie de aluminiu indreptata catre acoperis (10 cm). Intre grinzile de la tavanul de la camere alti 10 cm de vata. Sub grinzi osb de 10 mm prins de grinzile de lemn, apoi folie si rigips prins direct de osb. Este ok? La peretii exteriori este polistiren de 10 cm, osb, vata intre grinzi tot 20 cm presata, iar osb 10 mm, folie si rigitherm. Este ok? Intreb pentru ca imi e frica sa nu fac condens. Multumesc.

Intrebare de la Costy, pe adresa redactiei: Este corect sa izolez o mansarda in felul urmator?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Calin in martie 13th, 2018

mai bine lipiti polistiren de osb in loc de rigips dupa care tencuiti peste si aveti inca o izolatie in la pret mai mic decat panand rigipsul care nu este izolator, dimpotriva.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii