Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ajutor idei in amenajarea mobilierului de dormitor?


Buna ziua. Ma puteti ajuta cu o idee in amenajarea mobilierului de dormitor? Tocmai am cumparat un dormitor complet, pat noptiere comoda dulap. Si as dori sa ma ajutati sa imi dau seama cum ar trebui amplasate sa evit sa le mut de 10 ori cu riscul sa zgarii parchetul.


Camera este mica, usa este pe partea stanga a camerei, deci peretele din dreapta usii este liber. Fereastra este in partea dreapta a camerei. Deci sunt 3 pereti liberi, cel din dreapta usii, din fata usii si cel din stanga (cel pe care se deschide usa). Care ar fi pozitia ideala pentru pat? Precizez ca daca asez patul si dulapul fata in fata, distanza de trecere care ramane este de 50 cm. Prea putin?
Multumesc pentru orice raspuns.

Intrebare de la Loredana, pe adresa redactiei: Ajutor idei in amenajarea mobilierului de dormitor?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in martie 20th, 2018

Buna, Loredana!

M-ar fi ajutat dimensiunile camerei si ale mobilierului cumparat. Printr-o coincidenta, chiar ieri am publicat un articol pe tema asezarii ergonomice a mobilei in dormitorul matrimonial: https://iip-symposium.info/2018/03/asezarea-corecta-a-mobilierului-in-dormitorul-matrimonial/ Sper sa gasesti acolo raspunsul pe care il cauti.

Altfel, recomandarea mea este fie sa asezi patul cu tablia lipita pe peretele din dreapta intrarii, paralel cu fereastra, iar dulapul pe cel opus ferestrei, fie sa asezi patul pe peretele opus ferestrei, iar dulapul pe cel din dreapta. Din pacate, fara sa am dimensiunile dormitorului si ale mobilierului, nu-ti pot face o recomandare exacta.

Loredana in martie 21st, 2018

Am revenit cu masurile camerei 3×3,50 m
Din usa pana in peretele din fata sunt 3 m iar din peretele stang usa pana la geam 3,50
Patul are 1,60x2m
Dulapul este cu 3usi, nu stiu exact masura iar comodina in jur de 80cm.
Multumesc

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
swiss-apo.net

swiss-apo.net

В интеренете нашел классный сайт про направление 1cs.com.ua.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii