Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Umiditate si mucegai pe un perete nordic, cum scap?


Am un perete nordic in casa, cu umiditate si a aparut mucegai la coltul camerei. Cum as putea sa izolez peretele respectiv sau sa reduc umiditatea pe acel perete pentru a nu mai aparea mucegaiul? Casa este deja izolata exterior cu polistiren de 10 cm. Multumesc.


Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Umiditate si mucegai pe un perete nordic, cum scap?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

mocanu in martie 1st, 2018

Buna ziua.
Mucegaiul este rezultatul migratiei condensului din camera , catre zona ce-a mai rece din acel spatiu . Solutia este eliminatrera condensului din aceea camera . Deci ventilatia camerei sa-u utilizarea unui dezumidificator .
Cu stima 0722235456
[email protected]

GeoSandu in martie 20th, 2018

In primul rand ar trebui sa faceti ceva ca sa eliminati umiditatea pentru ca, in caz contrar veti avea mereu probleme cu mucegaiul.Vedeti cat de adanc a patruns mucegaiul si indepartati tot stratul afectat. Folositi tencuiala antiigrasie care permite o aerisire mai buna a peretelui si nu are acea permeabilitate la apa. Am folosit cu succes MAI de la Adeplast si lavabila tot de la ei am luat.

mocanu in martie 20th, 2018

Nu spun ca este regula , dar va spun cum am facut eu . Pe v remea comunista ma cumparat un apartament in care baia si un colt la un dormitor , care erau pe nord , erau pline de mucegai , cu toate ca baia avea fereastra , dar nu o aerisea ,era neagra .Am spalat peretii , in baie cu dusul cald si perie de paie , dupa care i-am lasat sa se usuce si i-am dar cu var .La fel i-am spalat si in dormitor . Nu am mai avut niciodata igrasie , dar aeriseam casa . Atunci se folosea apa de sticla , dar eu nu am folosit nimic .
Va doresc sussces si inca o data , mucegaiul apare doar in perioada rece si doar datorita umuditatii care patrunde in camera si nu este eliminata .
Cu stima

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
офисная мебель на заказ

московская фондовая биржа

В интеренете нашел классный интернет-сайт , он описывает в статьях про дизайн проект интерьера http://designprof.com.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii