Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Merita sa investesc intr-o casa din paianta? Sa o repar?


Buna ziua, casa paianta 108 mp as dori sa o repar, sa torn sapa, un pic de fundatie, schimbate usile si geamurile, intarire a casei etc. Merita sa investesc? Care ar fi pretul pentru a aduce imbunatatiri la casa din paianta?


Intrebare de la Tanase, pe adresa redactiei: Merita sa investesc intr-o casa din paianta? Sa o repar?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mihai in februarie 13th, 2018

Bună seara da merită doar daca are valoare sentimentala sau nu este foarte degradată altfel nu se merita . succes in alegerea decizie

Vali in februarie 14th, 2018

Daca fundatia este buna si nu sunt crapaturi in pereti merita. Altfel trebuie subzidire, armare..etc. Vezi ca unii stalpi din lemn s-ar putea sa fie mancati de carii ->umflaturi si crapaturi de sus pana jos in acea zona. Trebuie refacuti stalpii cu beton armat de preferat. Ii pui plasa cu adeziv la interior pentru ca viitorele crapaturi minore sa nu se vada si apoi clasic cu glet. Daca ai finante poti merge pe rigips dar reduci dimensiunea camerelor. Per ansamblu daca terenul este stabil se merita. Este usoara si daca a rezistat atat tot o sa mai reziste.

Florin in februarie 14th, 2018

Merita ,chiar daca trebuie consolidata.Eu in urma cu 4 ani am refacut casa exterior ,adica intarita fundatia,tencuiala,schimbat geamuri,acoperis.Sunt tare multumit cum arat a acum.

mocanu in februarie 14th, 2018

mare atentie la contaxctul lemnului cu cimentul – carbonizeaza lemnul . \
Un alt amanunt , undeva structura de lemn , trebuie sa respire .
Toate casele pe paianta si cand spun paianta ma refer la structura de lemn , umpluta cu blani de lemn (varghii ) , daca ar fi avut o fundatie de beton , nu ar fi avut nici o problema . Casa strabunicilor mei , are peste 100 ani , a bunicilor peste 80 ani si sunt in regula .
In ce zona este casa ?
Cu stima 0722235456
[email protected]

Aurel in februarie 17th, 2018

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari de case si apartamente.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980

tanase in februarie 20th, 2018

casa se afla in ilfov afumati si este in stare buna

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii