Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum pun polistiren extrudat pe soclu? Acum e expandat


Casa in care locuiesc nu are hidroizolatie si nici acel soclu de extrudat. Inteleg ca trebuiesc sparte trotuarele actuale, decupat polistirenul expandat actual, sapat pe langa fundatie cca 60 cm, venit cu folie, extrudat, etc. Pot proceda si altfel? As dori sa nu fie nevoie sa fac atatea stricaciuni.


Intrebare de la Ruxandra, pe adresa redactiei: Cum pun polistiren extrudat pe soclu? Acum e expandat.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Calin in februarie 26th, 2018

Daca trotuarele sunt lipite de fundatie si elevatie, si ele conduc umiditatea. Ar trebui sparte, sapat pe langa fundatie si introdusa o teava PVC groasa de 20-30 cm, in care se practica fante pe jumatatea superioara a circumferintei. Apoi izolati elevatia cu polistiren extrudat, iar la final acoperiti tevile si partea inferioara a elevatiei cu pietris cu granulatie mare. Puteti eventual opta doar pentru spare de santuri si acoperire cu pietris daca nu aveti bani. Tevile trebuies cconduse in canalizare daca exista. Daca nu, intr-o fosa de unde poate fi pomapata apa cu ocazia ploilor mari si utiliozata la udatul gradinii.

Chibiț in februarie 26th, 2018

Bună seara!
De ce vreți să hidroizolați fundația? Aveți infiltrări şi au apărut licheni pe casă? Dacă acesta este motivul de ce nu drenați terenul. Dacă tot doriți să faceți lucrul propus sunt şi soluții de impermeabulizare . Vedeți Sika.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
http://www.etalon.com.ua

https://jaamboo.com.ua

http://designedby3d.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii