Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Fisuri in placa de beton B250, picura apa in camere


Am turnat o placa cu beton B250, in grosime de 12 cm cu cifa, in data de 31-10-2017 si au aparut fisuri minore, iar la udare picura in camere. Care este cauza?


Intrebare de la Savu, pe adresa redactiei: Fisuri in placa de beton B250, picura apa in camere.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Silviu in noiembrie 14th, 2017

cauza e ori că au pus meseriașii apă suplimentară în cifă (așa fac dacă nu le zici înainte să nu bage apă- bagă ei niște apă să fie cică mai lucrabil betonul- le e lene) –
ori a fost cald zilele ălea și betonul se mai stropește după turnare o zi două – operație care dacă e omisă duce la fisuri.

dacă sînt microfisuri- nici o teamă, se acoperă în timp (dar pentru siguranță se poate lua vreo substanță de la mapei/ sika)

[email protected]

Ion in noiembrie 14th, 2017

Buna

Fisurile in placi apar mereu tocmai de aceea se fac hidroizolati la terase. Nu e nimic grav . Betonul chiar daca a fost vibrat sau chiar daca muncitori au adaugat ceva apa in cifa la momentul turnari microfisurile apar. La data turnari temperatura in tara era ok . Plus ca e diferenta intre betonul industrial si cel destinat constructiilor civile.

Cu stima

Ion

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
доставка воды на дом киев

вода в бутылях киев

steroid-pharm.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii