Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

S-a crapat un perete al casei, pe orizontala. Ce sa fac?


Salut, am o casa de 12/8 m. Un perete care este spre vale, de lungime 12 metri, a crapat pe orizontala in jumatate. Partea de jos fata de crapatura este in afara si se departeaza de podea. Ce sa fac ca sa-l opresc? Ajutor, va rog.


Intrebare de la Igor, pe adresa redactiei: S-a crapat un perete al casei, pe orizontala. Ce sa fac?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Maria in octombrie 9th, 2017

Daca stii cine sunt proiectant si constructor, i-i ezi de urgenta. Daca nu intra pe isc.ro si cauta un expert tehnic autorizat, sa constate situatia si sa recomande o solutie avizata. Listele de la isc sunt pe judete si cu datele de ale expertilor.Bafta!

mocanu in octombrie 9th, 2017

Deci este clar ca a cedat fundarea , antrenata de teren . Probabil o sa aveti costuri mari de stabilizate . Trebuie sa luati in calcul si varianta unui perete pe structura de lemn tip fraiming , pentru a usura sarcina pe fundare .
Nu va asteptati ca cineva sa va ajute . o sa vedeti ca fiecare va incerca sa va jupoaie . Probabil ca prima vina va fi data pe studiul geo ( daca exista )
Va doresc succes .

george in octombrie 10th, 2017

Cel mai sigur e sa te muti din aceasta casa! Nu prezinta garantie! Ai nevoie de consolidarea casei! ATENTIE! Se face doar cu AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
https://220km.net

создать интернет магазин киев

У нашей организации важный веб сайт про направление туринабол http://www.biceps-ua.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii