Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pot sa pun plinta PVC sau polimer la gresie?


Buna, Victoria! Am ales un parchet de stejar greige (o combinatie intre alb-gri-crem) pentru dormitoare si living, peretii sunt albi iar gresia pe hol si in bucatarie este un crem lucios cu niste firicele albe.


M-am hotarat ca plinta sa fie alba si am doua dileme, prima este legata de tipul plintei, daca sa pun din pvc sau din polimer, iar a doua este legata de faptul ca as vrea sa scot plinta gresiei si sa am peste tot modelul de plinta alba pe care il voi alege. Nu stiu daca s-ar vedea bine o plinta de pvc de exemplu peste gresie. La trecerea dintre hol si living nu exista usa iar plinta gresiei este de 8 cm inaltime, pe cand cea pentru parchet este de 5.5 cm si se vede cam urat diferenta de nivel si de culoare. Cum ar trebui sa procedez? Multumesc!

Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Pot sa pun plinta PVC sau polimer la gresie?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
http://220km.net

maxformer.com/verstaki-promishlennie-stoli

https://adulttorrent.org
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii