Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pret cu obiecte sanitare baie – Arges, Pitesti


Buna seara! M-ar interesa sa fac o baie de 6 m2. Cam ce suma ar trebui sa am inclusiv cu toate obiectele sanitare? Localitate Pitesti, judet Arges.


Intrebare de la Marian, pe adresa redactiei: Pret cu obiecte sanitare baie – Arges, Pitesti.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in iunie 15th, 2017

Buna, Marian!

Desi poate ma vor contrazice unii membri ai comunitatii casadex.ro, personal, nu cred ca se poate face o estimare avand la dispozitie doar informatia ca baia ta are o suprafata de 6 mp. Sunt multi factori de luat in calcul:

– instalatia sanitara veche va fi pastrata sau necesita sa fie schimbata cu una noua? Daca trebuie sa fie schimbata, la pretul total vor contribui si cheltuielile cu toate tevile, racordurile si elementele implicate in acest proces. Plus interventia unui instalator, ceea ce presupune costuri de manopera.

– cat din suprafata peretilor vrei sa plachezi cu faianta (nu este obligatoriu sa-i imbraci integral cu faianta, poti opta doar pentru zonele cu expunere maxima la umiditate, asa cum sunt lavoarul si cada sau cabina de dus, in rest peretii putand fi zugraviti sau finisati cu o tencuiala decorativa);

– ce tip sau model de faianta si gresie vrei sa alegi. Aici preturile variaza enorm, pornind de la 12 – 15 lei/mp si ajungand sa depaseasca si 100 lei/mp pentru modelele din categoria de lux, care sunt intr-adevar mai bune, mai frumoase si mai rezistente in timp.

– obiectele sanitare si accesoriile acestora (robineti, baterii, capac wc etc) pot fi cumparate la preturi dintre cele mai variate. Te poti limita la modele mai ieftine, poti alege lavoar, wc si cada sau cabina de dus din gama de mijloc sau te poti orienta spre cele din gama de lux, iar pretul se va modifica in consecinta.

– cada sau cabina de dus? iata un alt factor care poate face diferenta, insa si in acest caz cred ca modelul, originea si calitatea produsului ales va face diferenta de pret.

– si nu in ultimul rand manopera. Si in aceasta sfera preturile variaza de la un meserias la altul, precum si in functie de materialele pe care vei alege sa le folosesti.

Iata, asadar, cateva dintre punctele care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand renovezi integral o baie si incerci sa incropesti un deviz estimativ de cheltuieli. Gasind raspuns la toate punctele de mai sus vei putea sa-ti faci o idee despre suma aproximativa pe care trebuie sa o detii pentru a demara procesul de renovare a baii.

Sa ai spor!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
суррогатное материнство цены

Этот классный веб портал со статьями про аккумулятор днепропетровск.
steroid-pharm.com/tritrenabol.html
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii