Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pret taiat capriori + vopsit si montat pazie, Ploiesti, Prahova


Buna ziua. Locuiesc la 15 km de Ploiesti (Prahova) spre Bucuresti pe DN1 si ma intereseaza sa montez pazia la casa P+1.


Trebuie sa pun tabla pe casa si vreau sa montez pazia inainte iar cei de la tabla nu par a fi foarte incantati de montatul paziei. Mi-au spus ca pot sa o montez si dupa ce pun ei jgeaburile si restul dar nu vreau sa ma complic.

Sunt 80 ml de pazie care ar trebui vopsita inainte. Inainte de montatul acesteia ar trebui taiati din capriori cca 4 cm la baza de jos cu scopul de a veni mai tarziu cu sipci pe acestia pentru montarea sageacului la drept si nu pe panta acoperisului.

Daca este cineva din zona interesat si poate sa-mi ofere un pret pentru taiat capriori + vopsit / montat pazie, va rog sa ma ati. Multumesc.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Pret taiat capriori + vopsit si montat pazie, Ploiesti, Prahova.

Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Prahova:Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

nicu vlad in aprilie 19th, 2017

echipa cu scule ,transport etc -15 ani in constructii
detalii la tel
Vlad -0723 249 738

adrian in aprilie 19th, 2017

slefuit+vopsit o mana de grund si o mana de lac, ceara sau lazura = 15 lei
montaj sageac peste capriori 15 lei/mt liniar (sau pe mp daca depaseste 1 m latime). Nu am inteles ce trebuie taiat la capriori si de ce iar alt detaliu este daca trebuie slefuiti si vopsiti si capriorii care raman la vedere in frontoane sau capetele de capriori pe lateralele sarpantelor. Detalii la tel 0720424045

adrian in aprilie 19th, 2017

pazia este doar scandura din capatul capriorilor si se monteaza vertical sau iclinat la 90 de grade fata de panta acoperisului si costa 15 lei/mt vopsit si montat. Sageacul este scandura care se monteaza fie peste capriori la streasina casei, fie imediat sub capriori, la inclinatia acoperisului sau la orizontala pe console sau structura special creata in acest scop. 0720424045

Florin in aprilie 24th, 2017

In momentul de fata capriorii sunt taiati de cei care au montat acoperisul astfel incat sa pun pazia vertical si nu inclinat. Sageacul trebuie montat sub capriori, la orizontala si perpendicular pe perete pe console sau altfel. Trebuie sa se taie din partea de jos a capriorilor cca 4 cm la orizontala, dupa care ar veni sipca 2.5 cm si sageacul pe sipca.

Trebuie taiat din capriori pt ca altfel ma arunca cu cca 4 cm mai jos decat in momentul de fata si nu vine bine la geam de exemplu deoarece mai ramane putina distanta de la sageac la partea de sus a glafului. Daca se taie din capriori ar mai ramane 18-20cm distanta deasupra geamului, pana in sageac. Daca nu se taie ma arunca mai jos si ar mai ramane vreo 14-15cm intre glaf si sageac.

Practic trebuie taiat din capriori pt a nu ma arunca mai jos prin montarea sipcii si sageacului, decat in momentul de fata.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii