Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Placa beton peste tot parterul sau doar in zona in care este etaj?


Salut! Va rog sa imi dati un punct de vedere privind cea mai buna solutie pentru o casa cu etaj, la care etajul construit acopera partial parterul, cca. 40 – 45%.


Este corect sau mai avantajos sa construiesc placa din beton intre suprafata de parter acoperita la etaj cu constuctie si sa aplic placa din lemn cu material izolant pentru restul suprafetei peste care va fi acoperis intermediar?
Credeti ca este mai bine sa fac placa din beton peste tot parterul sau este mai ieftin, la fel de sigur si optim sa fac placa din lemn peste parterul neacoperit de constructie ci numai de acoperis. Proiectul are in vedere o casa in Timis, Timisoara cu o sprafata totala construita de 260 mp din care parterul cca 170 mp? Va mai precizez ca suprafata construita la etaj este similara celei de la parter fiind una peste cealalta. Va multumesc.

Intrebare de la Marcel, pe adresa redactiei: Placa beton peste tot parterul sau doar in zona in care este etaj?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

mocanu in aprilie 22nd, 2017

Buna ziua,
Sincec ve-ti iesi mai ieftin cu placa partiual . In rest ve-ti folosi un acoperis tip mytek . Ma puteti a pentru mai multe detalii .
Cu stima Ec Mocanu 0722235456
m,aill [email protected]

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
トピックの詳細

http://www.arbud-prom.com.ua

steroid-pharm.com/primobolan.html
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii