Montaj centrala termica pe gaze fara sa renunt la sistemul centralizat? :: Symposium – Construieste casa ta de vis- iip-symposium.info


Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Montaj centrala termica pe gaze fara sa renunt la sistemul centralizat?


Pot monta o centrala termica daca sunt racordat la sistemul centralizat de termoficare?


Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc in care jumatate din apartamente au centrala proprie (deci coloana de gaze existenta) si cealalta jumatate (din care fac parte si eu) racordata la sistemul centralizat de termoficare.

Atunci cand agentul termic este furnizat, este foarte cald; din acest motiv nu as vrea sa renunt la sistemul centralizat. Problema apare toamna inainte de furnizarea agentului termic si primavara cand se raceste vremea asa cum e acum.
Mentionez ca pentru apa calda menajera folosesc si un boiler electric (pentru ca dureaza foarte mult pana se incalzeste apa de la Termo). Pot monta o centrala termica pe gaze fara sa renunt la sistemul centralizat? Ce alte solutii mai bune as avea? (mai bune decat folosirea caloriferelor electrice).

Intrebare de la Robert, pe adresa redactiei: Montaj centrala termica pe gaze fara sa renunt la sistemul centralizat?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in aprilie 23rd, 2017

buna ziua
orice aberatie este posibila inclusiv asta,poate ma lamuriti -sinteti multumit de costurile incalzirii in sistem centralizat? se pare ca jumatate din locatari nu,sinteti dispus sa cheltuiti o caciula de bani pt un moft?

Paul in iunie 19th, 2017

Ceea ce ati vrea dvs sa faceti este imposibil de realizat. Vorbim de 2 instalatii separate pe care nici nu-mi imaginez cum le-ati putea realiza intr-un apartament. Daca va declarati multumit de sistemul centralizat, folositi in perioadele in care nu se mai furnizeaza caldura, aerul conditionat. Mama mea procedeaza asa, i-am instalat un aer conditionat din generatia asta mai noua, cu Inverter pentru ca are un consum mai mic. Am ales Viessmann Vitoclima cu functia de incalzire/racire rapida

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
http://kapli.kiev.ua

www.np.com.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii