Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Video: Dupa o iarna cu centrala Liepsnele – pareri clienti


pareri-clienti-centrala-liepsnele-dupa-o-iarnaAsa cum v-am promis, am revenit acum cu o noua filmare, in care veti vedea doua centrale Liepsnele instalate, una dintre instalatii cu puffer, iar alta fara.


In fata de video precedent, acum avem ocazia sa aflam parerile unor clienti care au trecut printr-o iarna cu astfel de centrale (vezi video precedent cu concluziile unui proprietar de centrala Liepsnele aici: Centrala Liepsnele montata – vizita la client).

Am incercat printr-o serie de intrebari sa aflu cat mai multe despre casele in care au fost montate (izolatie, suprafata metri patrati total) pentru a putea trage o concluzie cat mai aproape de realitate legata de autonomia cazanelor Liepsnele. Pentru ca, si cred ca multi dintre voi stiti deja, marea problema a centralelor termice pe lemne si carbune, in general, este autonomia acestora. Nimeni nu este fericit sa bage lemne la cateva ore, eventual sa se trezeasca noaptea, de teama ca s-ar putea stinge focul si ar putea scadea temperatura din casa.

Despre acest lucru si alte informatii, in video de mai jos. Eu unul, iti spun ca am fost convins si consider ca merita investitia intr-o astfel de instalatie.


Video: Concluzia clientilor dupa o iarna cu centrala pe lemne si carbuni Liepsnele
Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Ionuț Sandu in noiembrie 22nd, 2016

Țin sa felicit echipa casadex pt acest reportaj si sunt foarte încântat de acest tip de cazan,am o construcție noua izolata foarte bine si doresc sa montez acest tip de cazan in decursul anului viitor,calorifere,panou solar etc „tot pachetul ” si nu in ultimul rând felicit aceasta familie care a achiziționat acest tip de cazan si ca au fost deschiși sa ofere informații si mai ales video pt potențialii interesați de acest cazan.Multa sănătate

Nicu Soltuz in noiembrie 23rd, 2016

Felicitari pentru reportaj. Ar fi la fel de interesant, daca nu chiar mai interesant, un reportaj facut cu posesorii de acest tip de centrala mai putin multumiti. Astfel ne vom putea da seama si de eventualele puncte slabe ale centralei. Sau de posibile greseli aparute la montarea si punerea in functiune a ei.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
https://pillsbank.net

www.techno-centre.niko.ua

www.ac-sodan.info
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii