Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum se monteaza o aerisire la o fosa septica?


Cum montam o aerisire la o fosa septica din beton cu dimensiuni 1 m latime ,2,5 m lungime, 2 m adancime si unde o amplasam. In ce consta?


Intrebare de la Anton, pe adresa redactiei: Cum se monteaza o aerisire la o fosa septica?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Stefan 51 in august 2nd, 2016

buna ziua
ce descrieti dv nu e o fosa septica,mai degraba o risipa de bani o familie de 3 persoane foloseste cam 12m3 de apa intr-o luna ce aveti dv e o cutie de 5m3 la noi vidanja costa 200lei la dv?
fosa septica se compune dintr-o incinta mai mare de aprox10m3 si in continuare de alte 3 incinte mai mici cu rol de decantor de aprox 5m3 comunica intre ele la nivelul tavanului in zig-zag prin teava pvc de 110 cu ultima avind rolul de aerator si filtru pt apa care se scurge in pamint,aerisirea se face printr-o teava pvc de 110 la extremitati

Fose septice ecologice in august 3rd, 2016

Suntde acord cu Stefan, aceea nu pare a fi o fosa septica care sa va ajute sa gestionati deseurile menajere din locuinta. Cine v-a facut-o v-a cam pacalit… Cel mai bine, in astfel de cazuri, este sa apelati la o firma profesionista. Va costa mai mult, insa nu va face niciodata o treaba de mantuiala.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
https://220km.net

steroid-pharm.com

https://biceps-ua.com/
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii