Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum se monteaza o aerisire la o fosa septica?


Cum montam o aerisire la o fosa septica din beton cu dimensiuni 1 m latime ,2,5 m lungime, 2 m adancime si unde o amplasam. In ce consta?


Intrebare de la Anton, pe adresa redactiei: Cum se monteaza o aerisire la o fosa septica?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Stefan 51 in august 2nd, 2016

buna ziua
ce descrieti dv nu e o fosa septica,mai degraba o risipa de bani o familie de 3 persoane foloseste cam 12m3 de apa intr-o luna ce aveti dv e o cutie de 5m3 la noi vidanja costa 200lei la dv?
fosa septica se compune dintr-o incinta mai mare de aprox10m3 si in continuare de alte 3 incinte mai mici cu rol de decantor de aprox 5m3 comunica intre ele la nivelul tavanului in zig-zag prin teava pvc de 110 cu ultima avind rolul de aerator si filtru pt apa care se scurge in pamint,aerisirea se face printr-o teava pvc de 110 la extremitati

Fose septice ecologice in august 3rd, 2016

Suntde acord cu Stefan, aceea nu pare a fi o fosa septica care sa va ajute sa gestionati deseurile menajere din locuinta. Cine v-a facut-o v-a cam pacalit… Cel mai bine, in astfel de cazuri, este sa apelati la o firma profesionista. Va costa mai mult, insa nu va face niciodata o treaba de mantuiala.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
аккумулятор одесса

steroid-pharm.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii