Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum pot amenaja un living de 20 mp cu buget redus?


Cum pot amenaja un living de 20 mp, cu un buget mai redus? Pe jos este parchet clasic, de jur imprejur, pe tavan, este o scafa care lumineaza, iar geamul dintre living si balcon nu mai exista. Multumesc.


Intrebare de la Anca, pe adresa redactiei: Cum pot amenaja un living de 20 mp cu buget redus?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in august 31st, 2016

Buna, Anca!

Pentru a putea sa-mi fac o idee cat mai clara despre livingul despre care vorbesti, te rog sa ne trimiti cateva imagini insotite de o schita cu dimensiunile exacte ale acestuia la [email protected] :) Noi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi vom reveni cu cateva pareri.

Laura in septembrie 1st, 2016

Buna Anca,
Ce-i drept ai o adevarat provocare, asta desigur depinzand si de ce inseamna „buget mic”. Omuletii de la ikea au scos noul catalog si anul acesta s-au indreptat in special spre apartamente si camere mici…asta spre norocul nostru, asadar te-ai putea uita un pic peste ce au ei.

O solutie low-cost ar fi si combinarea unor piese de la un second de mobilier, dar mare atentie sa nu te trezesti cu un Frankenstein al amenajarilor de interior acolo.
Stiu ca o sa para destul de la mintea cocosului, dar incearca sa pui cat mai putine lucruri in acest living. S-ar putea ca articolul acesta despre dormitor sa te ajute putin. Principiile in mare sunt aceleasi, difera numai necesitatea patului si cateva mici detalii
Gaseste o piesa centrala pentru camera… oh si mare grija la canapeaua sau fotoliile pe care vrei sa le folosesti. Din nou, seteaza-ti scopul precis al camerei (studiu, invitati, lucru de acasa, toate cele de mai sus) si keep it simple. In rest… e locul de inspiratie 😀

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
здесь

обращайтесь

engi.kiev.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii