Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri centrala pe lemne, calorifere, casa 120 mp


Buna ziua, vreau sa stiu cat ma costa sa fac o centrala cu lemne, cu calorifere, cate 2 bucati la fiecare camera, la cele 3 camere, suprafata casei cam 120 m2 zic eu, ca nu stiu ca nu ma pricep. Astept un raspuns.


Intrebare de la Mocanu, pe adresa redactiei: Costuri centrala pe lemne, calorifere, casa 120 mp.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

adrian in august 28th, 2016

peste 6000 lei

attila in august 30th, 2016

Buna sunati la nr, tel; 0744 207 743.
Nu trebuie doua calorifere la fiecare camare,?Cit mp are camera?
Cu stima!

OctavS in noiembrie 10th, 2016

In primul rand ar trebui sa va decideti ce tip de centrala doriti sa achizitionati. Centralele pe lemne pot fi cu gazeificare sau atmosferice, adica cu ardere clasica. In cazul cazanelor cu gazeificare, e bine de stiut ca aceasta tehnologie permite arderea aproape completa a lemnului, obtinandu-se in acest fel o reducere a cheltuielilor, precum si un de confort prin reducerea semnificativa a cantitatii de cenusa rezultata. In , un cazan cu gazeificare este automatizat, lucru care permite incarcarea unor cantitati mari de lemne. V-as recomanda din experienta mea, cazanul Vitoligno 100-S de la Viessmann la care timpii de functionare pana la realimentare se pot intinde la peste 8 ore. Este recomandat sa va montati si un puffer care optimizeaza functionara cazanului si reduce implicit si consumul de combustibil.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii