Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Tamplaria este PVC nuc, parchetul stejar auriu. Se potrivesc?


Buna ziua. Renovez o locuinta si ma confrunt cu o dilema legata de tamplarie si parchet. Tamplaria este PVC nuc, iar sotul meu a cumparat parchet stratificat din stejar (auriu). Am pus cateva placi si nu sunt sigura ca se potriveste. Ce sfaturi imi puteti da? Multumesc.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Tamplaria este PVC nuc, parchetul stejar auriu. Se potrivesc?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in iulie 23rd, 2016

Buna, Gabriela!

In principiu sau mai bine spus in varianta ideala, tamplaria trebuie sa aiba aceeasi culoare cu usile de interior. Si da, este indicat ca parchetul sa armonizeze cromatic cu cele doua. pe de alta parte, nu vad nicio problema in a asorta o tamplarie nuc cu un parchet in nuante de stejar auriu, mai cu seama atunci cand tamplaria ajunge sa fie oricum ascunsa ins patele perdelelor si draperiilor.

Andreea in iulie 24th, 2016

Buna seara, Gabriela
Nu considera ca fiind o dilema! Importante vor fi : culoarea usilor (pot fi asortate cu parchetul sau cu tamplaria – eu le-as asorta cu tamplaria; creeaza un contrast placut), mobilei, covorului, perdelelor si alte „accente de culoare” care vor da viata spatiilor tale.

Victoria in iulie 25th, 2016

Ma bucur foarte mult ca ai intervenit in discutie, Andreea! Sper ca raspunsurile sau mai bine zis sugestiile noastre sa o ajute pe Gabriela sa ia cea mai buna decizie :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
купить аккумулятор Бровары

また、読み rikon-ya.com

pills24.com.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii