Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sfat in privinta montarii draperiei – senzatie camera inalta


Buna. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in privinta draperiei. Atasez si cateva poze, daca puteti sa imi ziceti cum ar arata mai bine, cu draperie dintr-un perete in altul sau se poate lasa putin spatiu in stanga / dreapta tinand cont ca este si dulapul pe stanga care ar acoperi putin draperia. Este o grinda sus, credeti ca se poate monta o galerie dar fara a ocupa prea mult apoi din camera? Sau ar trebui sina? Precizez ca peretele are 4 m. Imi doresc ca in final draperia sa dea senzatia de camera mai mare / inalta. Multumesc anticipat pentru raspuns!


Intrebare de la Dana, pe adresa redactiei: Sfat in privinta montarii draperiei – senzatie camera inalta.

Poze:

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in iulie 7th, 2016

Buna, Dana!

Poti alege sa montezi o galerie pe toata lungimea peretelui, dar poti sa te limitezi si la una mai scurta care sa se opreasca pana in dulapul despre care vorbeai. Desigur ca, asa cum ai spus si tu, va trebui sa o montezi simetric si in raport cu peretele din dreapta. O draperie in culori inchise poate crea iluzia de ingustare a peretelui. De aceea iti recomand sa mergi pe un model in culori luminoase.

Cat despre dilema galerie sau sina, eu as prefera prima varianta, insa as monta-o sus, cat mai aproape de tavan, pentru a crea iluzia de camera inalta. Iar pentru a te asigura ca draperia nu va „manca” prea mult din incapere scoate din calcul perdelele. Iti recomand sa le inlocuiesti cu un set de storuri sau rulouri textile pe care le poti monta direct pe fereastra. Draperiile ar putea fi confectionate dintr-o stofa de grosime medie si in acest fel ar putea avea si rol de perdele.

Mihai Lazar in iulie 10th, 2016

SC.Lazar Total Constructii
Avem echipe de montaj draperii,jaluzele, inclusiv materiale draperii ,jaluzele, dumneavoastra va alegeti culorile si materialul detalii telefon 0768.088.8002
Catalin.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
our company steroid-pharm.com

www.softplaycompany.co.uk

www.steroid-pharm.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii