Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Rog idei amenajare apartament semi finisat – 61 mp


Buna ziua. Am un apartament care masoara 61 metri patrati in stare de semi finisat. Vreau sa incep finisarea acestuia si as avea nevoie de anumite sfaturi din partea dumneavoastra. Baia masoara 5 metri patrati si am o dilema in legatura cu combinatia de culoare la faianta / gresie. Mi-ar place un albastru ca si culoarea cerului senin combinat cu ceva culoare. In acelasi timp in hol (7 metri patrati) as vrea o culoare primitoare care sa mearga cu un dresing maro inchis si sa faca trecerea in bucatarie, care la randul ei este o dilema in cazul zugravelii. Am nevoie de niste idei. Multumesc!


Intrebare de la Calin, pe adresa redactiei: Rog idei amenajare apartament semi finisat – 61 mp.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in iulie 25th, 2016

Buna, Calin!

Ne poti spune ce alte culori au fost deja alese si folosite in finisarea apartamentului? Ideea este sa nu te indepartezi prea mult de la paleta cromatica existenta. Adica sa-ti indrepti atentia spre culori apropiate celor existente si pentru finisarea spatiilor amintite in intrebare: baie, bucatarie si hol.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
еще по теме yarema.ua

источник www.softplaycompany.co.uk

here designedby3d.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii