Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Frigiderul in baie? In bucatarie e cald, in rest nu am loc


Buna ziua. Din cauza faptului ca in bucatarie este foarte cald (nu avem hota) si temperatura din frigider este în jur de 10 grade (am pus un termometru in frigider), mama doreste sa mute frigiderul in baie. Da, da, ați înțeles bine. In baie. Este o baie de serviciu, nu are cada, ci doar wc si o chiuveta. Este mai racoare in baie si ca sa nu se strice frigiderul, vrea sa-l mute acolo. In alta parte nu are unde sa-l mute; in hol nu este loc fiindca am mobila, in sufragerie nu am loc tot fiindca am mobila si in balcon, vara este cald si iarna este frig (nu am termopan). Mie mi se pare aberanta ideea asta, dar ea nu vrea in ruptul capului sa ințeleaga. Cine naiba a pomenit frigider in baie?


Intrebare de la Felicia, pe adresa redactiei: Frigiderul in baie? In bucatarie e cald, in rest nu am loc.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in iulie 7th, 2016

Buna, Felicia!

Situatia pe care ai descris-o este cel putin hilara. Dar vad ca stii si tu acest lucru. Propune-i mamei tale sa mute in baie o piesa de mobilier de pe hol sau din alta camera pentru a-i face loc frigiderului. Dulapurile sunt prezente obisnuite in bai, in timp ce frigiderele… Chiar nu stiu cum ai putea sa o convingi daca este atat de pornita pe aceasta idee. Iti urez succes :)

Mariana in iulie 8th, 2016

Nu cred ca este igienic. In frigider ai alimente si in baia de serviciu este wc. Nu merg împreuna. Victoria are o idee buna. Sa mute mama ta o piesa de mobilier in baie, sau pe balcon si frigiderul pe hol, sau in alta camera. Sau mai bine ar fi sa scapi de o piesa de mobilier din casa. Alta idee ar fi sa desființezi complet wc. din baie, sa renunți la el, dar cred ca este mult de lucru, sau sa-l maschezi cu un dulap fals si sa nu-l mai folosiți. Oricât de multa mobila ar fi in casa întotdeauna exista posibilitatea prin mai multe mutări sa câștigi un spațiu pentru frigider. Daca nu exista acesta posibilitate atunci sigur este prea multa mobila in casa, sau mobila este prea mare pentru casa ta. Poți înlocui o piesa masiva de mobilier cu una mai mica (o vitrina, o masa, o bibliotecă, un cuier mare de pe hol).

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
別れさせ屋 京都

на сайте www.nl.ua

http://www.medicaments-24.com/
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii