Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

De ce variaza pretul unei case la cheie daca pretul pe mp e fix?


Buna seara, am si eu intrebare / nedumerire! Daca metrul patrat la cheie, sa zicem e 350 de euro, normal o casa de 100 metri patrați ar costa 35 de mii. Bineinteles sa folosim finisajele pe care ni le pune firma de construcții la dispozitie. Atunci eu nu mai ințeleg nimic, cu aceeași casa poate ajunge la 45 de mii de euro? De ce variaza pretul? Aici nu vorbim de gard, fosa septica, acte, proiect etc, etc! Doar constructia casei cu finisajele aferente! Ma poate lamuri si pe mine cineva? Va multumesc.


Intrebare de la Ionel, pe adresa redactiei: De ce variaza pretul unei case la cheie daca pretul pe mp e fix?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Nelu in iulie 19th, 2016

Buna. Stimate domn preturile difera pt ca nu este acelasi lucru de exemplu o baterie bucatarie standard costa 17lei/buc si sant baterii cu 270lei/buc si asa este cu toate finisajele incepand de la glet pana la culori si asa mai departe. Cu stima Nelu

Ionel in iulie 19th, 2016

Va multumesc pentru raspuns. Bun, eu am inteles treaba asta si stiu ca o baterie de bucătărie de exemplu de 270 de lei e mai durabilă sau mai buna decat una de 170 de lei dar asta este decizia mea ce pun in casa si nu a constructorului sau cunoștințelor!!! Eu am cumpărat un apartament nou si constructorul mi-a aratat diferite modele de gresie , faianța , robineți , chiuvete incluse in prețul apartamentului. Mi-a arătat de asemenea si modele la care trebuia sa platesc in . Asta a fost acum 5 ani si inca rezista la un apartamant inchiriat. Este alegerea mea daca vreau sa pun standard sau nu. Acum vreau sa fac o casa pe același model sa vina un constructor sa zica in prețul de atât pe metrul pătrat ai modelele astea incluse in preț. Se poate găsi o firma sa faca si treaba asta ??
Va multumesc

Mihai Lazar in iulie 20th, 2016

SC.Lazar Total Constructii
PRESTEAZA SERVICII DE CONSTRUCTII CASE – VILE, la rosu sau la cheie,cu materialele firmei sau a clientului, numai in Bucuresti si Ilfov, avem preturi fixe pentru lucrarile contractate, pentru detalii va rugam sa trimiteti proiectul la adresa de email. [email protected]
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

mocanu in iulie 20th, 2016

Buna ziua.
Multi dintre ofertanti , oferta un pret mic , dar cu capcane ascunse suportqate apoi de catre client .
Casa ce-a mai ieftina este de forma patrata , acoperis in doua ape si cu cat mai putine camere ,
Ganditi-va ca aveti o casa de 100 mp cu un living cu buc tip american , un dormitor o baie si o debara . Aceatsa forma este ce-a mai ietfina . Daca in acesti 100 mp mai apar inca 3 compartimente ? Inseamna ,inca trei usi , pereti despartitori , iluminat , incalzire , ferestre , plinte , etc . Astea toate duc la o crestere a pretului .
Vorbeam de forma exterioara , care influienteaza pretul . Ganditi-va ca la o forma patrata s-au dreptunghi , trage-ti de un colt in interior si faceti o terasa s-au o intrare acoperita , sa zicem de 3×2 m . Aveti aceas suprafata de perete interior , dar o suprafata locuibila cu 6 mp mai mica .
Parerea mea este ca intai trebuia sa identificati constructorul ( dupa o analiza serioasa ) si apoi impreuna cu el si in functie de bugetul alocat sa gasiti ce-a mai buna solutie constructiva , care sa fie si placuta . Eu asa am facut toate casele in tara si am toti clientii multumiti .
Pentru detalii , daca doriti , ma puteti a pe maill [email protected] , s-au tel 0722235456. Suntem din Campina , Pe magicconstruct.ro puteti vedea o parte din realizarile noastre .

Ionel in iulie 21st, 2016

Va multumesc pentru raspuns. Acum înțeleg cum sta treaba , practic prețul pe metrul pătrat e doar informativ. Prețul final depinde de proiectul casei si se pare ca cel mai bine e sa iti cumperi singur materialele chiar daca e mai mult timp pierdut si mai multa bătaie de cap. Numai bine va doresc si tinem legătura.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
http://profvest.com

https://velotime.com.ua

www.alex-car.com.ua/cart/mark/all/all/all/67
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii