Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut firma ridicare mansarda in Eforie Sud, Constanta (peste casa caramida)


As dori sa ridic o mansarda (structura din lemn) la o casa din caramida din Constanta, Eforie Sud, construita in 1960. La cine as putea apela pentru a afla daca suporta fundatia ridicarea mansardei? Casa are hol intrare, 2 camere, bucatarie si baie. La mansarda as dori 2 camere si o baie.


Intrebare de la Camelia, pe adresa redactiei: Caut firma ridicare mansarda in Eforie Sud, Constanta (peste casa caramida).

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Nelu in iulie 20th, 2016

Buna ziua. Maine sant in zona si as putea vedea si as putea sa va dau ő evaluare. Cu stima Nelu nr tel 0752170901. Sunati ma maine in jur de óra 10 daca doriti sa colabora cu noi

Bogorodea Florin in iulie 21st, 2016

Bună ziua! În primul rand ar trebui sa știți care sunt pașii pe care ar trebuii sa ii parcurgeți. Întrebare e nu dacă rezista la mansarda (dacă nu rezista se consolidează sa reziste) ci ce ar trebui sa faceți pentru a fi în legalitate și pentru a construi ceva durabil și de calitate. Dacă doriți o explicație mai detaliata va rog sa ma ați la nr de tel. 0786355646, ing. Bogorodea Florin.

marinel in iulie 21st, 2016

BUNA ZIUA
Pt orice constructie apelati la un proiectant ,acesta va face tot ce este necesar.
Pt proiectare-constructie e-mail [email protected] sau tel 0724156676 STIMA

Nicu in iulie 22nd, 2016

Buna ziua
Pentru a va putea indruma corect pasii pe care trebuie sa-i faceti , trebuie intai sa luati legatura cu un expert pentru a vi se face expertiza tehnica a imobilului si abia apoi sa treceti la demersurile privind proiectarea acestei mansarde in cazul in care vi se da un aviz favorabil. Aceasta mansarda nu se poate executa doar la simpla vedere a unui constructor , oricare ar fi el , ci doar dupa intocmirea stricta a unor avize tehnice.
daca doriti mai multe detalii , va pot indruma catre cineva de specialitate
Cu stima Nicu Prundeanu Tel. 0737809110

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
別れさせ屋 福岡

www.www.nl.ua

www.askona.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii