Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Miros de mucegai de sub parchet – rog sfaturi


Buna ziua. Am o problema, de cateva saptamani sub pat am un miros de mucegai si cred ca daca ridic parchetul voi avea o surpriza neplacuta. Pe jos am format beton. Inainte de a fi turnat betonul am pus un strat de piatra apoi folie PVC si plasa sudata. Daca poate cineva sa imi dea un sfat cum pot scapa de umezeala. Cu stima si respect.


Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Miros de mucegai de sub parchet – rog sfaturi.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Calin in iunie 29th, 2016

unii recomanda polistiren extrudat sub placa de beton, deci intre folie si beton. totusi nu cred sa fie infiltratii din beton. aveti in jurul casei vreun canal, lac, etc.

ion in iunie 29th, 2016

Infiltratia poate fi si de la solutia cu care spalati pe jos sau un accident de scurgere a unei cantitati de apa… nu trebuie sa fie multa.. eu asa am patit. Nici eu nu stiu ce solutie voi gasi… sper ca nu trebuie sa scoatem parchetul. Astet si eu solutii. Cu multumiri anticipate.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
https://etalon.com.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii